اطلاعیه هیئت مرکزی گزینش در خصوص مراحل مصاحبه و گزینش داوطلبین مقطع کارشناسی (تمامی رشته‌ها) ۱۴۰۴-۱۴۰۳

۳۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۳ اخبار اطلاعیه
تعداد بازدید:۴۲۱۹
اطلاعیه هیئت مرکزی گزینش در خصوص مراحل مصاحبه و گزینش داوطلبین مقطع کارشناسی (تمامی رشته‌ها) سال ۱۴۰۴-۱۴۰۳

باسمه‌تعالی

اطلاعیه هیئت مرکزی گزینش در خصوص چگونگی گزینش نهایی داوطلبان مقطع کارشناسی (تمامی رشته‌ها) مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (تهران ـ مشهد ـ یزد ـ زاهدان)

ضمن عرض تبریک به داوطلبان کنکور سراسری که مجاز به شرکت در مرحله گزینش (صلاحیت عمومی) دانشگاه شهید مطهری شده‌اند، به اطلاع می‌رساند تأیید صلاحیت عمومی و گزینش داوطلبان ورودی کارشناسی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری در مقطع کارشناسی در دو مرحله صورت می‌پذیرد:

مرحله اول:

این مرحله به‌صورت غیرحضوری و مجازی برگزار خواهد شد.

لازم است داوطلبان نسبت به تکمیل فرم‌های زیر اقدام و فرم‌های تکمیل‌شده را به همراه اسکن سایر مدارک در صفحه مخصوص سایت گزینش دانشگاه شهید مطهری(کلیک کنید) تا پایان روز جمعه 1403/07/06 ارسال و آپلود نمایند.

مدارک موردنیاز:

1. تصویر فرم شماره یک گزینش(جهت دانلود فرم کلیک کنید)
  • داوطلبان بایستی این فرم را تکمیل و در روز مصاحبه همراه خود داشته باشند.
  1. تصویر فرم هیئت عالی گزینش (جهت دانلود فرم کلیک کنید)
  • داوطلبان بایستی این فرم را تکمیل و در روز مصاحبه همراه خود داشته باشند.
  1. عکس داوطلب
  2. تصویر تمامی صفحات شناسنامه
  3. تصویر کارت ملی
  1. تصویر کارنامه کنکور
  2. تصویر فرم انتخاب رشته
  3. تصویر کارنامه دیپلم
  4. تصویر مستندات سایر فعالیت‌های فوق‌برنامه (علمی، فرهنگی، اجرایی و ...)

تذکرات مهم:

• عدم ارسال مدارک به منزله انصراف است.

شماره راهنما: در آخر این اطلاعیه شماره‌های تماس هر واحد بر اساس منطقه بندی آورده شده است.

مرحله دوم:

در صورت پذیرش در مرحله اول، کارشناسان گزینش مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری جهت حضور در مرحله دوم و تعیین زمان مصاحبه حضوری با شما تماس خواهند گرفت. (عدم تماس تا تاریخ9مهرماه1403 به منزله عدم پذیرش شما در مرحله اول خواهد بود.)

داوطلبان بایستی مدارک زیر را در روز مصاحبه همراه داشته باشند:

مدارک موردنیاز:

1. یک قطعه عکس ۴*۳ پشت‌نویسی شده
  2. اصل فرم شماره یک گزینش  (لینک دانلود) که در مرحله اول ارسال ‌شده است.
  3. اصل فرم هیئت عالی گزینش (لینک دانلود) که در مرحله اول ارسال ‌شده است.

تذکرات مهم:

1. محل مصاحبه و تحصیل داوطلب بر اساس منطقه بندی آموزشی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری مطابق جدول زیر خواهد بود. (دقت شود محل مصاحبه همان محل تحصیل و آموزش می‌باشد).
  2. کلیه مدارک تحصیلی داوطلبان، با عنوان دانشگاه شهید مطهری تهران صادر خواهد شد.
  3. تحصیل در دانشگاه شهید مطهری رایگان می‌باشد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری هیئت مرکزی گزینش گزینش دانشگاه شهید مطهری گزینش